Температура плавлення та кипіння води визначається її молекулярними властивостями, зокрема водневими зв’язками. Ці зв’язки між молекулами води утримують їх разом і потребують значної енергії для того, щоб молекули могли змінити свій стан, що робить воду твердою при низьких температурах і рідкою при високих.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Соціальна поведінка Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому на поверхні води можуть утворюватися хвилі, коли вітер їх здуває? 👁️ 36
- Чому деякі членистоногі мають так багато ніг? 👁️ 35
- Чому медузи мають таку мінливу форму і структуру тіла? 👁️ 34
- Чому бджоли мають добре розвинені органи для збору пилку? 👁️ 34
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 34
- Чому поява інтернету призвела до трансформації світової економіки? 👁️ 33
- Чому деякі метелики не можуть жити в міських умовах? 👁️ 32
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 32
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 31
- Чому коти так часто полюбляють сидіти на високих місцях? 👁️ 31