Бджоли виробляють мед з різними властивостями в залежності від типу рослин, з яких вони збирають нектар. Кожна рослина має свій хімічний склад, який впливає на смак, запах і текстуру меду. Наприклад, мед з нектару квітів лаванди або акації може бути легким і світлим, тоді як мед з нектару липи або гречки може бути темнішим і мати більш виражений смак.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 494
- Чому скисає молоко? 👁️ 340
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 330
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 279
- Чому мігрують тварини 👁️ 259
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 251
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 247
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 242
- Чому леви полюють на таких великих тварин, як антилопи або буйволи? 👁️ 242
- Чому вуглець є таким важливим для органічних сполук? 👁️ 234