Share
🤔

Чому морепродукти часто є джерелом омега-3 жирних кислот?

Морепродукти, зокрема жирна риба, є багатими джерелами омега-3 жирних кислот, оскільки ці кислоти накопичуються в їхніх жирах, зокрема в жирних тканинах. Омега-3 жирні кислоти є важливими для здоров’я серця, оскільки вони знижують рівень тригліцеридів в крові, зменшують запалення і підтримують нормальний кровообіг. Морепродукти є природним і ефективним джерелом омега-3, які не синтезуються організмом, тому вони повинні надходити з їжею.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.