Share
🤔

Чому м’ясо часто містить більше заліза, ніж рослинні продукти?

М’ясо містить більше заліза, оскільки в ньому міститься гемове залізо, яке легше засвоюється організмом. Гемове залізо, яке присутнє в м’ясі, має високу біодоступність і більш ефективно всмоктується в кишечнику, тоді як не гемове залізо, яке міститься в рослинних продуктах, потребує більш складного процесу для засвоєння. Таким чином, м’ясо є кращим джерелом заліза для організму.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.