М’ясо містить більше заліза, оскільки в ньому міститься гемове залізо, яке легше засвоюється організмом. Гемове залізо, яке присутнє в м’ясі, має високу біодоступність і більш ефективно всмоктується в кишечнику, тоді як не гемове залізо, яке міститься в рослинних продуктах, потребує більш складного процесу для засвоєння. Таким чином, м’ясо є кращим джерелом заліза для організму.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 806
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 778
- Чому скисає молоко? 👁️ 623
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 505
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 505
- Чому мігрують тварини 👁️ 483
- Чому на планетах Сонячної системи є різні температури? 👁️ 474
- Чому бджоли збирають пилок? 👁️ 469
- Чому павуки можуть швидко адаптуватися до нових умов? 👁️ 468
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 467
