Share
🤔

Чому продукти з цільнозернового борошна більш корисні для здоров’я?

Продукти з цільнозернового борошна більш корисні для здоров’я, оскільки вони зберігають усі частини зерна – висівки, зародок і ендосперм, що містять важливі вітаміни, мінерали і клітковину. Клітковина покращує травлення, знижує рівень холестерину та стабілізує рівень цукру в крові. Цільнозернові продукти мають вищу поживну цінність і менш оброблені, ніж продукти з рафінованого борошна, що робить їх більш корисними для загального здоров’я.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.