Низький рівень цукру в крові може призвести до запаморочення, оскільки мозок залежить від глюкози як основного джерела енергії. Коли рівень глюкози падає, мозок отримує недостатньо енергії для нормального функціонування, що може спричиняти відчуття слабкості, запаморочення та втрату концентрації. Запаморочення при гіпоглікемії також пов’язане з порушенням кровообігу і недостатнім забезпеченням мозку киснем.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 473
- Чому скисає молоко? 👁️ 317
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 303
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 260
- Чому мігрують тварини 👁️ 240
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 229
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 228
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 223
- Чому вуглець є таким важливим для органічних сполук? 👁️ 220
- Чому леви полюють на таких великих тварин, як антилопи або буйволи? 👁️ 220