Підвищена чутливість до холодної або гарячої їжі може бути пов’язана з індивідуальними особливостями нервової системи або станом зубів та ясен. У деяких людей нервові закінчення в порожнині рота можуть бути більш чутливими, що викликає болісні відчуття при вживанні дуже гарячої або холодної їжі. Іншими факторами можуть бути стоматологічні проблеми, такі як чутливість зубів через відсутність емалі або захворювання ясен.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 791
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 774
- Чому скисає молоко? 👁️ 620
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 505
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 504
- Чому мігрують тварини 👁️ 478
- Чому на планетах Сонячної системи є різні температури? 👁️ 469
- Чому бджоли збирають пилок? 👁️ 468
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 466
- Чому павуки можуть швидко адаптуватися до нових умов? 👁️ 466
