Share
🤔

Чому при приготуванні їжі використовуються різні види масел для різних страв?

Різні види масел використовуються для різних страв через їх різні температури плавлення, смакові властивості та жирні кислоти. Наприклад, оливкова олія використовується для холодних страв або для смаження на низьких температурах, оскільки вона має корисні мононенасичені жири і легкий смак. Олії з високою температурою плавлення, як масло авокадо або арахісова олія, використовуються для смаження при високих температурах, оскільки вони менш схильні до руйнування під впливом тепла.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.