Share
🤔

Чому заморожені овочі можуть зберігати більше вітамінів, ніж свіжі овочі, зберігані довго?

Заморожені овочі можуть зберігати більше вітамінів, ніж свіжі, зберігані довго, оскільки процес заморожування швидко зупиняє окислювальні процеси, що сприяють руйнуванню вітамінів. Вітаміни, особливо вітамін C і групи B, руйнуються під час тривалого зберігання при кімнатній температурі або навіть у холодильнику. Замороження дозволяє зберегти більшість поживних речовин, оскільки вітаміни не мають можливості розкладатися, як це відбувається при зберіганні продуктів на тривалий час без заморожування.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.