Заморожені овочі можуть зберігати більше вітамінів, ніж свіжі, зберігані довго, оскільки процес заморожування швидко зупиняє окислювальні процеси, що сприяють руйнуванню вітамінів. Вітаміни, особливо вітамін C і групи B, руйнуються під час тривалого зберігання при кімнатній температурі або навіть у холодильнику. Замороження дозволяє зберегти більшість поживних речовин, оскільки вітаміни не мають можливості розкладатися, як це відбувається при зберіганні продуктів на тривалий час без заморожування.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Соціальна поведінка Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 120
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 63
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 61
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 60
- Чому поява інтернету призвела до трансформації світової економіки? 👁️ 58
- Чому бджоли мають добре розвинені органи для збору пилку? 👁️ 58
- Чому медузи мають таку мінливу форму і структуру тіла? 👁️ 57
- Чому на поверхні води можуть утворюватися хвилі, коли вітер їх здуває? 👁️ 57
- Чому деякі членистоногі мають так багато ніг? 👁️ 56
- Чому скисає молоко? 👁️ 52