Деякі види риб, зокрема жирні види, такі як лосось, макрель та сардини, є джерелом омега-3 жирних кислот, оскільки вони накопичуються в жировій тканині риби. Омега-3 жирні кислоти мають численні корисні властивості, зокрема допомагають знижувати рівень “поганого” холестерину, зменшують запалення і покращують здоров’я серцево-судинної системи.
🤔
Чому деякі види риб є джерелом омега-3 жирних кислот?
- 11.03.2025
- Омега-3Продукти харчуванняРибаХарчування
- 👁️ 146
- Далі Чому молекули в рідкому стані рухаються повільніше, ніж у газоподібному?
- Попередній Чому з’являються різні типи хмар?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому оливки та оливкова олія вважаються основою середземноморської дієти?
- Чому горох вважається корисним для серцево-судинної системи?
- Чому деякі комахи полюбляють гниття та розклад органічних матеріалів?
- Чому оливкова олія корисна для зниження рівня холестерину?
- Чому йогурт часто включають в раціон для підтримки здоров’я шлунка?
- Чому мед і молоко можуть допомогти при простудних захворюваннях?
- Чому деякі продукти, наприклад, картопля, не можна зберігати в холодильнику?
- Чому деякі види риби є більш корисними за інші через вищий вміст омега-3 жирних кислот?
- Чому вітамін D у молочних продуктах необхідний для підтримки здорових кісток?
- Чому оливкова олія вважається корисною для серця?
- Чому солодощі часто містять багато калорій та мало поживних речовин?
- Чому вегетаріанці часто включають в своє харчування соєві продукти?