Деякі види риб, зокрема жирні види, такі як лосось, макрель та сардини, є джерелом омега-3 жирних кислот, оскільки вони накопичуються в жировій тканині риби. Омега-3 жирні кислоти мають численні корисні властивості, зокрема допомагають знижувати рівень “поганого” холестерину, зменшують запалення і покращують здоров’я серцево-судинної системи.
🤔
Чому деякі види риб є джерелом омега-3 жирних кислот?
- 11.03.2025
- Омега-3Продукти харчуванняРибаХарчування
- 👁️ 197
- Далі Чому молекули в рідкому стані рухаються повільніше, ніж у газоподібному?
- Попередній Чому з’являються різні типи хмар?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому птахи, що полюють на рибу, зазвичай воліють знаходити собі їжу поблизу води?
- Чому апельсини зазвичай складаються переважно з води та цукру?
- Чому птахи споживають різноманітні види їжі в залежності від пори року?
- Чому горох вважається корисним для серцево-судинної системи?
- Чому продукти, багаті на кальцій, важливі для здоров’я зубів?
- Чому сири з різним вмістом жиру мають різний смак і текстуру?
- Чому бджоли можуть обрати різні місця для збору пилку?
- Чому олені є дуже обережними при виборі їжі?
- Чому виноград використовується для виробництва не тільки вина, а й родзинок?
- Чому коали полюбляють вживати лише певні види їжі?
- Чому бджоли витрачають стільки часу на пошук меду?
- Чому деякі види супів рекомендується їсти в обід для підтримки здоров’я?
