Share
🤔

Чому цільнозернові продукти вважаються більш корисними, ніж рафіновані?

Цільнозернові продукти вважаються більш корисними, ніж рафіновані, оскільки вони зберігають всі частини зерна: висівки, зародок і ендосперм, що робить їх багатими на клітковину, вітаміни та мінерали. Цільнозернові продукти сприяють кращому травленню, стабільному рівню цукру в крові та знижують ризик серцево-судинних захворювань. У процесі рафінування зерна втрачають більшість своїх корисних компонентів, що робить рафіновані продукти менш поживними і менш корисними для організму.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.