Пшениця є основним джерелом борошна в багатьох культурах через її високу врожайність, універсальність та поживну цінність. Пшениця містить достатню кількість крохмалю і білків, які роблять її ідеальним інгредієнтом для виробництва борошна. Борошно з пшениці має хороші випічкові властивості, що дозволяє використовувати його для приготування хліба, випічки та інших продуктів. Крім того, пшениця легко адаптується до різних кліматичних умов, що робить її доступною в багатьох країнах.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 603
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 433
- Чому скисає молоко? 👁️ 430
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 360
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 345
- Чому мігрують тварини 👁️ 344
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 344
- Чому леви полюють на таких великих тварин, як антилопи або буйволи? 👁️ 329
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 323
- Чому вуглець є таким важливим для органічних сполук? 👁️ 317