Пшениця є основним джерелом борошна в багатьох культурах через її високу врожайність, універсальність та поживну цінність. Пшениця містить достатню кількість крохмалю і білків, які роблять її ідеальним інгредієнтом для виробництва борошна. Борошно з пшениці має хороші випічкові властивості, що дозволяє використовувати його для приготування хліба, випічки та інших продуктів. Крім того, пшениця легко адаптується до різних кліматичних умов, що робить її доступною в багатьох країнах.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 983
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 842
- Чому скисає молоко? 👁️ 677
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 560
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 546
- Чому мігрують тварини 👁️ 535
- Чому на планетах Сонячної системи є різні температури? 👁️ 535
- Чому павуки можуть швидко адаптуватися до нових умов? 👁️ 523
- Чому птахи так часто обирають гнізда на деревах для свого потомства? 👁️ 517
- Чому болить поперек у жінок? 👁️ 515
