М’ясо птиці зазвичай вважається менш жирним, ніж червоне м’ясо, тому що птиця має менший вміст насичених жирів, особливо якщо її готувати без шкіри. Червоне м’ясо (наприклад, яловичина, свинина) має більш високу частку насичених жирів, що підвищує його калорійність і впливає на здоров’я серця. Оскільки птахи зазвичай мають менший рівень жиру, їхнє м’ясо є легшим для засвоєння організмом.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 202
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 81
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 79
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 77
- Чому скисає молоко? 👁️ 76
- Чому деякі членистоногі мають так багато ніг? 👁️ 70
- Чому на поверхні води можуть утворюватися хвилі, коли вітер їх здуває? 👁️ 70
- Чому поява інтернету призвела до трансформації світової економіки? 👁️ 69
- Чому бджоли мають добре розвинені органи для збору пилку? 👁️ 69
- Чому медузи мають таку мінливу форму і структуру тіла? 👁️ 68