Деякі види риб, зокрема жирні види, такі як лосось, макрель та сардини, є джерелом омега-3 жирних кислот, оскільки вони накопичуються в жировій тканині риби. Омега-3 жирні кислоти мають численні корисні властивості, зокрема допомагають знижувати рівень “поганого” холестерину, зменшують запалення і покращують здоров’я серцево-судинної системи.
🤔
Чому деякі види риб є джерелом омега-3 жирних кислот?
- 11.03.2025
- Омега-3Продукти харчуванняРибаХарчування
- 👁️ 74
- Далі Чому молекули в рідкому стані рухаються повільніше, ніж у газоподібному?
- Попередній Чому з’являються різні типи хмар?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому птахи часто використовують свої дзьоби для збирання ресурсів у воді?
- Чому вітамін D у молочних продуктах необхідний для підтримки здорових кісток?
- Чому деякі люди мають непереносимість лактози?
- Чому вживають спеції в їжу для поліпшення травлення?
- Чому птахи змінюють свої звички харчування в залежності від сезону?
- Чому птахи, що полюють на рибу, зазвичай воліють знаходити собі їжу поблизу води?
- Чому кролики так багато їдять трави?
- Чому збільшення кількості вітамінів у раціоні може покращити імунітет?
- Чому сік з моркви та буряка вважається корисним для очей?
- Чому шоколад може підвищувати рівень ендорфінів і покращувати настрій?
- Чому свіжі овочі містять більше вітамінів, ніж консервовані?
- Чому риба вважається однією з найкорисніших для здоров’я?