Деякі види риб, зокрема жирні види, такі як лосось, макрель та сардини, є джерелом омега-3 жирних кислот, оскільки вони накопичуються в жировій тканині риби. Омега-3 жирні кислоти мають численні корисні властивості, зокрема допомагають знижувати рівень “поганого” холестерину, зменшують запалення і покращують здоров’я серцево-судинної системи.
🤔
Чому деякі види риб є джерелом омега-3 жирних кислот?
- 11.03.2025
- Омега-3Продукти харчуванняРибаХарчування
- 👁️ 39
- Далі Чому молекули в рідкому стані рухаються повільніше, ніж у газоподібному?
- Попередній Чому з’являються різні типи хмар?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому оливкова олія вважається корисною для серця?
- Чому бобові є важливою частиною раціону для вегетаріанців?
- Чому деякі люди мають схильність до занадто великої ваги?
- Чому томати вважаються корисними для серцево-судинної системи?
- Чому мурашки можуть здолати дуже великі відстані для пошуку їжі?
- Чому втрата ваги може бути складною для деяких людей?
- Чому деякі продукти харчування мають такий високий вміст калорій?
- Чому деякі продукти містять велику кількість натрію?
- Чому зміни у харчових звичках можуть впливати на психічне здоров’я?
- Чому білки збирають горіхи на зиму?
- Чому варення так довго зберігається?
- Чому чорний чай має такий інтенсивний смак порівняно з іншими видами чаю?