Деякі види риб, зокрема жирні види, такі як лосось, макрель та сардини, є джерелом омега-3 жирних кислот, оскільки вони накопичуються в жировій тканині риби. Омега-3 жирні кислоти мають численні корисні властивості, зокрема допомагають знижувати рівень “поганого” холестерину, зменшують запалення і покращують здоров’я серцево-судинної системи.
🤔
Чому деякі види риб є джерелом омега-3 жирних кислот?
- 11.03.2025
- Омега-3Продукти харчуванняРибаХарчування
- 👁️ 199
- Далі Чому молекули в рідкому стані рухаються повільніше, ніж у газоподібному?
- Попередній Чому з’являються різні типи хмар?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому деякі комахи полюбляють гниття та розклад органічних матеріалів?
- Чому деякі риби можуть обирати для себе місця з високою концентрацією планктону?
- Чому деякі люди швидше набирають вагу після певних продуктів, ніж інші?
- Чому птахи часто використовують свої лапи для збору їжі з поверхні води?
- Чому картопля є популярним продуктом харчування в усьому світі?
- Чому деякі жуки їдять тільки певні види рослин?
- Чому кисломолочні продукти мають заспокійливий ефект на шлунок?
- Чому велика частина динозаврів була травоїдними, а не хижаками?
- Чому продукти з високим вмістом волокна важливі для травлення?
- Чому оливкова олія вважається корисною для серця?
- Чому гарбузові насіння часто використовуються для приготування здорових перекусів?
- Чому вегетаріанці можуть мати деякі дефіцити вітамінів?
