Share
🤔

Чому деякі продукти не можна поєднувати між собою для кращого засвоєння?

Деякі продукти не можна поєднувати між собою для кращого засвоєння через взаємодію між певними компонентами їжі, які можуть заважати ефективному переварюванню або засвоєнню поживних речовин. Наприклад, вживання білків разом з великими кількостями вуглеводів може призвести до того, що кожен з цих компонентів буде переварюватися неефективно. Також деякі продукти, як молоко, можуть знижувати засвоєння заліза з рослинних джерел через високий вміст кальцію.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.