Багато готових страв містять трансжири через їх дешевизну, довгий термін зберігання і здатність покращувати текстуру продуктів. Трансжири виробляються в процесі гідрогенізації рослинних олій, що дозволяє зробити продукти більш стійкими до окислення та розпаду. Це дозволяє зберігати готові страви довше, що зручніше для виробників та споживачів, але трансжири мають негативний вплив на здоров’я, зокрема на рівень холестерину.
🤔
Чому багато готових страв містять трансжири?
- 24.01.2025
- Готові стравиПродукти харчуванняТрансжириХарчування
- 👁️ 214
- Далі Чому вживання великої кількості цукру може призвести до розвитку діабету 2 типу?
- Попередній Чому гепарди можуть розвивати таку велику швидкість при переслідуванні здобичі?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому соки з цитрусових фруктів часто рекомендуються для зміцнення імунітету?
- Чому комарі вибирають людей для кровопускання?
- Чому молоко з низьким вмістом жиру вважається кращим для контролю ваги?
- Чому м’ясо часто містить більше заліза, ніж рослинні продукти?
- Чому деякі види риби є більш корисними за інші через вищий вміст омега-3 жирних кислот?
- Чому ведмеді так люблять мед?
- Чому авокадо має такий високий вміст корисних жирів?
- Чому деякі види мурах можуть зберігати їжу на зиму?
- Чому вегетаріанці часто включають в своє харчування соєві продукти?
- Чому деякі види супів рекомендується їсти в обід для підтримки здоров’я?
- Чому жирафи полюбляють гарно пророслі листя?
- Чому жирафи так довго залишаються на одних і тих самих деревах?
