Багато готових страв містять трансжири через їх дешевизну, довгий термін зберігання і здатність покращувати текстуру продуктів. Трансжири виробляються в процесі гідрогенізації рослинних олій, що дозволяє зробити продукти більш стійкими до окислення та розпаду. Це дозволяє зберігати готові страви довше, що зручніше для виробників та споживачів, але трансжири мають негативний вплив на здоров’я, зокрема на рівень холестерину.
🤔
Чому багато готових страв містять трансжири?
- 24.01.2025
- Готові стравиПродукти харчуванняТрансжириХарчування
- 👁️ 180
- Далі Чому вживання великої кількості цукру може призвести до розвитку діабету 2 типу?
- Попередній Чому гепарди можуть розвивати таку велику швидкість при переслідуванні здобичі?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому панди люблять їсти бамбук?
- Чому вегетаріанці можуть мати деякі дефіцити вітамінів?
- Чому мурашки можуть здолати дуже великі відстані для пошуку їжі?
- Чому кози люблять їсти колючки?
- Чому багато люди п’ють каву вранці для покращення концентрації?
- Чому м’ясо кролика є таким популярним в деяких країнах?
- Чому мухам подобаються фрукти?
- Чому молочні продукти, що містять пробіотики, корисні для шлунку?
- Чому оливкова олія вважається корисною для серця?
- Чому риби в тропічних зонах мають різні стратегії пошуку їжі?
- Чому вегетаріанці часто включають в своє харчування соєві продукти?
- Чому бджоли обирають тільки певні квіти для збору нектару?
