Багато готових страв містять трансжири через їх дешевизну, довгий термін зберігання і здатність покращувати текстуру продуктів. Трансжири виробляються в процесі гідрогенізації рослинних олій, що дозволяє зробити продукти більш стійкими до окислення та розпаду. Це дозволяє зберігати готові страви довше, що зручніше для виробників та споживачів, але трансжири мають негативний вплив на здоров’я, зокрема на рівень холестерину.
🤔
Чому багато готових страв містять трансжири?
- 24.01.2025
- Готові стравиПродукти харчуванняТрансжириХарчування
- 👁️ 132
- Далі Чому вживання великої кількості цукру може призвести до розвитку діабету 2 типу?
- Попередній Чому гепарди можуть розвивати таку велику швидкість при переслідуванні здобичі?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому деякі продукти харчування мають такий високий вміст калорій?
- Чому білки збирають та приховують їжу на зиму?
- Чому білки збирають горіхи на зиму?
- Чому сири з тривалим дозріванням мають більш виражений смак?
- Чому звички харчування можуть впливати на здоров’я серця?
- Чому спеції з Індії такі популярні у всьому світі?
- Чому рибу часто вважають легким продуктом для засвоєння в організмі?
- Чому вівсянка є корисною для підтримки рівня цукру в крові?
- Чому солодкі напої можуть спричиняти збільшення ваги?
- Чому жирафи обирають високі дерева для харчування?
- Чому відчуття ситості залежить від складу їжі?
- Чому птахи мають таку велику різноманітність форм дзьобів?