Share
🤔

Чому свіжі овочі містять більше вітамінів, ніж консервовані?

Свіжі овочі містять більше вітамінів, оскільки при консервуванні вітаміни, особливо водорозчинні, як вітамін C і деякі вітаміни групи B, можуть руйнуватися під впливом високих температур та процесів стерилізації. Крім того, при довготривалому зберіганні консервованих овочів зменшується кількість мікроелементів, таких як калій та магній, що також втрачаються в процесі. Свіжі овочі зберігають більшу кількість цих корисних речовин, оскільки вони не піддаються термічній обробці.

❤️ Ця публікація була Вам корисна?

⬇ Натисніть на зірочку, щоб оцінити ⬇

Середня оцінка: 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.