Виноград використовується для виробництва не тільки вина, а й родзинок через його високу природну цукристість і здатність зберігати смак і поживні речовини при сушінні. Під час сушіння водяний вміст винограду значно зменшується, і цукри концентруються, що робить родзинки солодкими і поживними. Крім того, родзинки містять вітаміни, антиоксиданти та мінерали, що робить їх корисними для здоров’я.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 764
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 750
- Чому скисає молоко? 👁️ 608
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 498
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 497
- Чому мігрують тварини 👁️ 472
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 464
- Чому на планетах Сонячної системи є різні температури? 👁️ 464
- Чому павуки можуть швидко адаптуватися до нових умов? 👁️ 462
- Чому бджоли збирають пилок? 👁️ 458
