Різні види масел використовуються для різних страв через їх різні температури плавлення, смакові властивості та жирні кислоти. Наприклад, оливкова олія використовується для холодних страв або для смаження на низьких температурах, оскільки вона має корисні мононенасичені жири і легкий смак. Олії з високою температурою плавлення, як масло авокадо або арахісова олія, використовуються для смаження при високих температурах, оскільки вони менш схильні до руйнування під впливом тепла.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 448
- Чому скисає молоко? 👁️ 297
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 279
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 242
- Чому мігрують тварини 👁️ 218
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 214
- Чому метелики важливі для збереження екосистеми? 👁️ 208
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 208
- Чому вуглець є таким важливим для органічних сполук? 👁️ 203
- Чому леви полюють на таких великих тварин, як антилопи або буйволи? 👁️ 203