Оливки часто використовуються для приготування корисних закусок завдяки високому вмісту мононенасичених жирів, які корисні для серця. Вони також багаті на антиоксиданти, вітамін E і поліфеноли, які підтримують загальне здоров’я і допомагають знизити рівень запалення. Оливки мають низький вміст калорій і можуть бути смачним і поживним доповненням до здорових закусок, таких як салати.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 933
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 822
- Чому скисає молоко? 👁️ 657
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 534
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 534
- Чому мігрують тварини 👁️ 513
- Чому на планетах Сонячної системи є різні температури? 👁️ 509
- Чому павуки можуть швидко адаптуватися до нових умов? 👁️ 502
- Чому птахи так часто обирають гнізда на деревах для свого потомства? 👁️ 497
- Чому бджоли збирають пилок? 👁️ 495
