Продукти з борошна можуть бути важкими для травлення через вміст глютену, який є складним білком, що не всі люди здатні перетравлювати ефективно. У деяких людей глютен може викликати проблеми з травленням, такі як здуття живота або непереносимість. Крім того, оброблені продукти з борошна можуть містити мало клітковини, що також ускладнює їх перетравлення. Відсутність достатньої кількості клітковини може затримувати проходження їжі через шлунково-кишковий тракт, сприяючи виникненню запорів та інших проблем із травленням.
- Історія Адаптація Адаптації Анатомія Астрономія Бджоли Біологія Ведмеді Вода Географія Гідрологія Динозаври Еволюція Екологія Екосистема Енергія Захист Здоров'я Клімат Комахи Метелики Метеорологія Міграція Океан Океанографія Поведінка Полювання Політика Природа Продукти харчування Птахи Риби Розмноження Рослини США Слони Ссавці Стрес Тварини Температура Тигри Фізика Харчування Хижаки Хімія
Випадкові публікації ⤵️
Часто переглядають ⤵️
- Чому потрібно берегти природу? 👁️ 769
- Чому вода розширюється при замерзанні, а не стискається? 👁️ 752
- Чому скисає молоко? 👁️ 609
- Чому зорі змінюють колір залежно від температури? 👁️ 499
- Чому жаби часто живуть в воді? 👁️ 497
- Чому мігрують тварини 👁️ 473
- Чому на планетах Сонячної системи є різні температури? 👁️ 465
- Чому температура кипіння залежить від сили міжмолекулярних взаємодій? 👁️ 464
- Чому павуки можуть швидко адаптуватися до нових умов? 👁️ 463
- Чому бджоли збирають пилок? 👁️ 461
